Oldalak

2012. június 9., szombat

Kinek ajánljuk a Mátrix Harmonizációt?

Fogantatásunk pillanatától gyűjtjük magunkba az információkat, szűrés és nagyrészt értelmezés nélkül. Amikor bármilyen negatív stressz ér bennünket, azt általában nem dolgozzuk fel, hisz nyomában már ott a következő feldolgozni való probléma. A feldolgozatlan stresszek, negatív érzések, félelmek, hiedelmek pedig csak gyűlnek-gyűlnek kis kosárkánkban.

A Mátrix Harmonizáció egy olyan módszer, amelynek segítségével ezeket az érzelmi blokkokat oldjuk fel, majd a stressz ellenpontjaként megnyilvánuló pozitív érzést megerősítjük. Például: önbizalomhiány – önbizalom.

Néhány szóban arról, milyen érzelmi stresszek esetén hatásos a módszer: önbizalomhiány, pánik, szorongás, félelmek, múltból származó rossz érzések, rossz hangulat, párkapcsolati problémák, pénz-és biztonság problémák, karriergondok, gyermekkel való problémák, szülőkkel való problémák, koncentrációs problémák, idegesség, izgatottság, tudatosság hiánya, kommunikációs problémák, önkifejezési nehézségek, bizalomhiány, elfogadás, megbocsátás, energiátlan állapotok, kiegyensúlyozatlanság, kreativitás hiánya, döntésképtelenség, önfegyelem hiánya, emberi kapcsolatok hiánya, felgyülemlett dühök, mérgek, szomorúság, gyermekkori sérelmek, fogantatási problémák, meddőség, elhízás, kóros soványság, dohányzásról leszokási nehézség. Összefoglalva: minden olyan nehézség, amely megoldása problémát jelent.

Mire nem jó a Mátrix Harmonizáció?
Nem oldja meg Ön helyett a problémát, ami jelenleg is fennáll. Segíti Önt abban, hogy a problémához társuló negatív érzés csillapodjon,hogy Ön ki tudjon lépni a negatív stressz-spirálból, és ezáltal a probléma kezelhetővé válik. Mindenképpen szükséges a változás beengedése életébe, tehát amennyiben Ön ragaszkodik a problémájához, akkor nem jó helyen jár.
Amennyiben Ön az élte és problémái, stresszei megoldásához csak egyetlen utat képes elképzelni, és mindenáron azt akarja végigjárni, akkor nem jó helyen jár.
Amennyiben Ön a változások ellen van, akkor nem jó helyen jár, hiszen az élete csak változások árán lehet jobb. 

A Mátrix Harmonizáció nem gyógyító eljárás, a spirituális fejlődést szolgálja, segít az önismeretben, oldja a negatív stresszt.

Minden probléma oldható, de nem minden problémás ember gondjai oldhatók, ez az egyéntől függ.
Nem vállalunk garanciát a módszer sikerére, hiszen ez is egyéntől függ, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy oldódjanak a stressz okozta gondok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése