Oldalak

2012. augusztus 9., csütörtök

Párkapcsolati Mátrix Program indul hamarosan!

Probléma van a párkapcsolatodban? Nincs köztetek megfelelő kommunikáció? Vagy éppen nincs párkapcsolatod, keresed az igazit? Tudod, hogy az emberek többsége miért fut bele mindig olyan kapcsolatokba, amikben nem érzi jól magát, de újra és újra ugyanilyen partnert választ? 

Mert ott hordja a kis "puttonyában", vagyis személyes mátrixában előző kapcsolatainak minden negatív érzését.Gondolj bele! Amikor új párkapcsolatod van, és a partnered valamiben is hasonlít a régire, azonnal működésbe lép a tudatalattid, és elindítja azt a programot, ahonnan már nincs visszaút, megismételteti veled mindazt a hibát, amit előzőleg is elkövettél, és a te viselkedésed kiváltja a partneredből is a negatív viselkedésmintákat.

Hogyan lehet ebből az ördögi körből szabadulni?

Érzelmi oldással. Ez eltünteti mindazon negatív érzést, gondolatot, hiedelmet, beidegződést, ahogyan eddig tekintettél a párkapcsolatokra, szerelmekre. Gondolj bele! Úgy állhatsz onnantól fogva a következőnek, mintha újra tini lennél, azzal a különbséggel, hogy a tapasztalataid, a tudásod megmarad. Mit jelent ez? Azt, hogy pozitívan tudod irányítani a gondolataidat, és magát a kommunikációt. Így nem követed el az előző hibákat.

De mi van, akkor ha meglévő párkapcsolatot kéne megjavítani?

Erre is ugyanaz a megoldás. Ha a te viselkedésed megváltozik, és nem negatív információkat sugárzol ki magadból, akkor a partnered viselkedése is meg fog változni a pozitív irányba.
És mindezt hogyan érheted el?

Hamarosan Párkapcsolati Mátrix Program indul! További részletekkel hamarosan jelentkezünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése