Oldalak

2012. június 9., szombat

Mi a Mátrix Harmonizáció?

A tudat hatással van a fizikai valóságra.

Ez az alapmegállapítás, melyet a kvantumfizikusok fogalmaztak meg mintegy 80 évvel ezelőtt, és amely megállapítás azóta is a kvantumfizika alapját képezi. Ennek bizonyítását szolgálja a "kettős rés kísérlet", melynek lényege a fenti megállapítás, vagyis a legkisebb anyagi részecske megpróbál megfelelni a kísérletet végző tudatának.

A sejtek közt AZONNALI kommunikáció van. Nem gyors, vagy fénysebességű, hanem azonnali. A valóságodat az érzékelésed teremti meg. Ahogyan látsz, ahogy hallasz, ízlelsz, tapintasz, szagolsz. Ezenkívül minden olyan élményből áll fel a valóságod, amit egész eddigi életedben, a fogantatásodtól érzékeltél, tapasztaltál, és tanítottak.

Onnantól fogva, ahogy kialakul az egod, vagyis amikor először kezded magadat én-nek nevezni, és nem ő-nek, nos, onnantól kezded írni az életed meséjét. Vagyis minden szót, amit hallasz, minden gondolatot, ami az elmédben kering beépítesz magadba, vagyis a személyes mátrixodba.

Elkezded magadat azonosítani ezen gondolatokkal, és érzésekkel, és tulajdonképpen kívülről jövő dolgokból építed fel a személyiségedet.
Vajon ki vagy Te a meséd, a sztorid nélkül, ha belülről építkezel. Felépülnének a hiedelmeid? (hiedelem: elhitt gondolat, amely nem is biztos, hogy a Te gondolatod)

Az érzések, melyek energiák beléd épülnek, és te azt hiszed, ezek örökké ott maradó dolgok, hiszen belőlük vagy. Örök életedet megkeseríthetik a bűntudat, a féltékenység, a sikertelenség, a kicsi vagyok, a szerencsétlen vagyok, a szerethetetlen vagyok érzései. Természetesen még hosszan sorolhatnánk ezeket az érzéseket.
Kialakulnak ezek a negatív személyiség azonosulások, melyeket elhiszel, és aszerint éled az életed. Ezek hiányokat lepleznek, melyeket nem kaptál meg, ezért mivel az élet egyensúlyra törekszik, ami belül hiányzik, az kívül óriásivá nő. Így kezdesz el félni az élettől, a felnőttségtől, a szerelemtől.
Milyen lenne ezek nélkül a hamis gondolatok, hiedelmek nélküli élet? Boldog...
Itt a MOST-ban, nem a jövőben, nem a múltban.
Milyen lenne találkozni a valósággal? Mert most sajnos nem azt látod, hanem at, emilyennek a világot látni szeretnéd.
Ez jelenti azt a bizonyos dolgot: Te teremted a saját világodat, a világ csak visszatükröz téged.
Nem láthatod a valóságot, mivel ezt megakadályozzák a gondolatok, érzések, tapasztalatok, amelyekkel eddig azonosítottad magad.

Nézzük meg ki vagy te ezek nélkül!

A mátrix harmonizáció ezeket a rossz beidegződéseket, félelmeket, negativ érzéseket, hiedelmeket képes átalakítani, és a helyét feltölteni csenddel, nyugalommal, a megvilágosodottság érzésével.

Igen, ez a módszer megváltoztatja az életedet, mert már más szemmel tekintesz magadra, a világra, más emberekre. Megindulnak a változások az életedben, emiket örömmel kell fogadni, még akkor is, ha elsőre nem látszódnak túl pozitívnak.
Azonban a harmonizáció nem vet véget egy csapásra a problémáidnak, gondjaidnak. De megnyitja az utat a változásnak, a kreatív, boldog életnek, melyben természetesen ugyanúgy kell dolgozni, élni, szeretni, örülni, de lesznek benne bosszankodások is, nehézségek is, amig kifejlődik a tiszta tudat.
Nem, a módszerrel nem nyered meg holnap a lottófőnyereményt, és nem jelenti azt, hogy másnaptól már nem kell soha többet dolgoznod.
Nem, nem köszön rád a hatos villamoson a szőke herceg fehér lovon, pláne nem a villamoson. De lehetőséged lesz kinyitni a szemed, meglátni, észrevenni a csiszolatlan gyémántot is, megismerni saját magadat, s igy tudni, ki az aki neked való. Lehet, ha igy kinyitod a szemed, azonnal meglátod azt aki eddig is a közeledben volt. (amúgy lehet pont a hatos villamoson ismekedsz meg a pároddal) Minden lehetséges, ne szabj csak egyetlen utat a boldogságnak.

Eltűnnek a téged körülvevő hazugságok, hazug emberek, többé nem leszel képes ezeket elviselni.
Már tudod, mert a kezelés közben megtapasztaltad a végtelent, ki-ki ahogy tetszik, nevezheti akár Istennek, vagy Gondviselésnek, és már tudod, hogy minden egy.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése